Diyarbakir’da Genç Kızılay Heyetinden Müftü Karabayır’a...

Diyarbakir'da Genç Kızılay Heyetinden Müftü Karabayır’a Ziyaret

genç kızılay heyetinden müftü karabayır’a ziyaret

12 Ağustos 2021 - 12:15

Genç Kızılay Heyetinden Müftü Karabayır’a Ziyaret

 

Kızılay Diyarbakır Şube Başkanı Yardımcısı Ercan Dervişoğlu, Diyarbakır Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’a ziyaret gerçekleştirdi.

 

Yapılan ziyarete Genç Kızılay üyeleri de katılırken bir dizi temas gerçekleştirildi. Müftü Karabayır’dan her hafta sohbet yapılmasını isteyen gençler, daha bir çok konuda Müftülük ile projeler yapmak istediklerini belirtti.

 

Diyarbakır Müftüsü Karabayır “Kıymetli Genç Kardeşlerime bizleri ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Projeleri ile bizleri bilgilendirdiler. Çok umutlandık. Umudumuz kardeşlerimiz ile yeşerecektir. Buna yürekten inanıyorum. Allah cc genç kardeşlerimizin yollarını açık eylesin.” Dedi.

 

Kızılay Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Dervişoğlu “İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamıza bizleri kabul etmesinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Yakın ilişkiler kurarak hocamızın faaliyetlerine katılmak istiyoruz. Her hafta sohbet sözü aldık bundan dolayı çok mutluyuz. Dini anlamda gençlerin isteklerine olumlu yanıt veren hocamıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

 

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da