Gaziantep’de  il Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar "lise...

Gaziantep'de  il Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar "lise Doğa Kampı”nda Gençler Ile Bir Araya Geldi.

il müftümüz dr. hüseyin hazırlar "lise doğa kampı”nda gençler ile bir araya geldi.

12 Ağustos 2021 - 13:30

TÜGVA’nın gerçekleştirdiği “ Lise Doğa Kampında gençlerle buluşup onlara hitap eden İl Müftümüz

“ İnsan iki şeye aç olmalı. Birincisi bilgi. İkincisi ise iyilik. Bu sebeple kitap okumalı ve kendimizi geliştirmeliyiz" dedi.

"Akıl ve bedenimizin bizim için büyük nimet ve emanet" olduğuna dikkat çeken İl Müftümüz "bu bilinç ile zararlı alışkanlıklardan olabildiğince uzak durmanın ve sahip olunan beden ve akıl emanetini en doğru şekilde kullanmanın" son derece önemli olduğunu vurguladı.

Keyifli bir ortamda gerçekleşen buluşmada gençlerin dilek ve temennilerini dinleyen İl Müftümüz gençlere Kuran’ı Kerim hediye etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri