Diyarbakir’da Il Müftümüz Lütfü Imamoğlu, Kayapınar Ilçe...

Diyarbakir'da Il Müftümüz Lütfü Imamoğlu, Kayapınar Ilçe Müftülüğüne Bağlı Kuran Kurslarını Ziyaret Etti.

il müftümüz lütfü imamoğlu, kayapınar ilçe müftülüğüne bağlı kuran kurslarını ziyaret etti.

19 Ağustos 2022 - 12:15

İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu, Kayapınar ilçe müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarını ziyaret etti.

Huzurevleri 4-6 yaş, Hafızlık ve Kız Kur’an kursu, Tepeşehir hafızlık ve Yatılı Kız Kur’an kursu, Tepeşehir Neriman Can 4-6 yaş Kur’an kursu, İmam-Şafii Yatılı Erkek Kur’an kursu, Hiranur Kız Kur’an kursu, Zehra Yatılı Kız Kur’an kursu, Hz Ali 4-6 yaş ve Hafızlık Kur’an kurslarını ziyaret etti.

Kurslar hakkında bilgi alan İl Müftümüz, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Öğrenci ve öğreticilerimize başarılar dileyerek İlçe Müftümüz İhsan Mesut Akbaş ve Kur’an Kursu öğreticilerimize ise gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.