Diyarbakir’da Müftülük Personellerinden şehit Ailesi Ziyareti

Diyarbakir'da Müftülük Personellerinden şehit Ailesi Ziyareti

müftülük personellerinden şehit ailesi ziyareti

12 Temmuz 2021 - 12:15

Müftülük Personellerinden Şehit Ailesi ziyareti

Diyarbakır/Çermik İlçe Müftü Vekili ve Din Görevlileri ilçe de bulunan şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Müftü Vekili Ferman Oskan, Din Hizmetleri Uzmanı Abdulkadir Ağırbaş, Din Görevlileri Mehmet Koçar ve Mustafa Öztürk katılım sağladı. Ziyaret esnasında Kur’an Tilaveti yapılırken Din Görevlilerinin yaptığı dualar ile şehit aileleri duygusal anlar yaşadı.

Şehit aileleriyle sohbet eden Müftü Vekili Oskan şu sözleri belirtti: “Vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbali için toprağa düşmüş şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal etme fırsatı bulduk. Ailelerimiz bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılamaları bizi çok memnun etti. Onların acıları bizim acımızdır. Vatan toprağında ve 15 temmuz hain darbe girişiminde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçlu olduğumuzu ve her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Ziyaret  edilen ailelere hediyeler takdim edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.