Diyarbakir’da öğrencilere Yıl Sonu ödül Töreni

Diyarbakir'da öğrencilere Yıl Sonu ödül Töreni

öğrencilere yıl sonu ödül töreni

29 Haziran 2021 - 12:15

Öğrencilere Yıl Sonu Ödül Töreni

 

Diyarbakır İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şubesi 2021 Eğitim-Öğretim yılında yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenledi.

 

Diyarbakır da öğrenim gören öğrencilere yönelik, okullarda “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Bilgi, Arapça ve İngilizce Kitap Okuma Yarışmaları” yapıldı. Okullarında dereceye giren öğrenciler il bazında yapılan final yarışmalarına katıldılar. Başarı gösterip dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrenciler törene aileleri ile beraber geldi. Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Önder Diyarbakır İmam-Hatipliler derneği Başkanı Av. M. Siraceddin Öztoprak’ın yanı sıra kurum müdürleri katılım sağladı.

 

Koronavirüs Tedbirleri kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde düzenlenen ödül töreni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından konuşma yapan Önder Diyarbakır İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Av. Öztoprak öğrencileri tebrik ederek şu sözleri belirtti: “Kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Her biri birbirinden başarılı öğrenciler. Onları görünce doğrusu çok duygulandım. Yarışmalarda gösterdikleri başarı onların ihlasını ve samimiyetini arttıracağına inanıyorum. Allah cc muvaffak eylesin” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Arslan ise “Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Desteklerinden ötürü İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamıza teşekkür ediyorum. Kıymetli öğrencilerimize ise öğrencilik yıllarında başarılar diliyorum” dedi.

 

İl Müftüsü Karabayır konuşmasında “Her bir öğrencimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Allah cc muvaffak eylesin. Biz gençliğimiz ve gelecek nesiller için hep ümitvarız. Onların göstermiş oldukları başarı, diğer arkadaşlarına da örneklik teşkil edecek. Başarının şekillenmesi elbette ihlas ve samimiyete bağlıdır. Allah cc azim gösterenlere muvaffakiyet ihsan ediyor” dedi.

 

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve Önder Diyarbakır İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Av. M. Siraceddin Öztoprak’ın elinden aldılar. Yapılan ödül takdimi ve çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.