Diyarbakır Tdv Gönüllüleri Ve Din Görevlilerinden şiddet Gören...

Diyarbakır Tdv Gönüllüleri Ve Din Görevlilerinden şiddet Gören Aileye Destek

diyarbakır tdv gönüllüleri ve din görevlilerinden şiddet gören aileye destek

01 Haziran 2021 - 12:15

Diyarbakır TDV İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları ile Din görevlileri görevlileri Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde şiddet gören aileye manevi destek de bulundu.

Eşinden şiddet gördüğü için Diyarbakır’ın Bismil ilçesine taşınan vatandaşa TDV il Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları görevlileri ile Din Görevlileri hem manevi hem de maddi destek de bulundu.

Gördüğü şiddet yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan vatandaşa Bismil İlçe Müftülüğü yetkilileri psikolojik destek sağlamak amacıyla ilgili kurumlarla görüşerek gerekli tedavinin yapılması konusunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

TDV İl Gönüllüleri ve Din Görevlileri konu ile alakalı Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş’u makamında ziyarette bulundu. İlçe Müftüsü Durmuş: “Diyarbakır TDV İl Gönüllülerinin çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Yardıma muhtaç ailelere ulaşma noktasında Türkiye Diyanet Vakfı’nın ciddi çalışmaları olduğunu müşahede ediyor, Bismil ilçemizde de aynı uygulamaların yapılması hususunda gerekli çalışmaların başlatılmasını sağlayacağımızı belirtmek istiyorum.” Dedi.

Bismil ziyareti kapsamında ihtiyaç sahibi diğer ailelerle de görüşen Gönüllüler, tespit ve yardım faaliyetleri sonunda ilçeden ayrıldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.