Duzce’de “geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma...

Duzce'de “geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” Kampanyasına Müftülük’ten Tam Destek

“geleceğe nefes, dünyaya nefes ağaçlandırma projesi” kampanyasına müftülük’ten tam destek

12 Kasım 2021 - 12:25

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi kampanyası çerçevesinde Düzce Musababa Köyü kırsalında “Fidan Dikim Töreni”düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye'de ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ve “Milli Ağaçlandırma Günü” olan 11 Kasım 2021 tarihinde ülke genelinde 81 bin hafız adına 81 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Kampanyaya müftülükler de özel fidan dikim programları ile destek oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde, il ve ilçe müftülüklerince eş zamanlı olarak düzenlenen fidan dikim programına, Düzce İl Müftüsü Rüstem Can, beraberinde İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık, hafızlık kursları yönetici ve öğreticileri ile birlikte kurs öğrencileri katıldı.

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” kampanyası ile, Türkiye genelinde 81 bin fidan dikilmesi planlanıyor.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...