Duzce’de Gönülden Destek, Gönülden Teşekkür.

Duzce'de Gönülden Destek, Gönülden Teşekkür.

gönülden destek, gönülden teşekkür.

26 Eylül 2019 - 12:26

Düzce Valiliği, Düzce İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile Kültür Mahallesinde hizmet verecek olan ve yapımına Mayıs ayının sonunda başlanan Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursunun proje çalışmasına desteklerinden ötürü Mimar Fatih Ercan’a, İl Müftümüz Hüseyin Can tarafından ay yıldızlı ahşap yakma saat hediye edildi.

İl Müftümüz Hüseyin Can, hediye takdiminde Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursunun proje çalışmasına desteklerinden ötürü Mimar Fatih Ercan’a teşekkür ederek, ‘’Bir ibadethanenin yapımına katkıda bulunan kimseye, katkıda bulunduğu kadar ecir vardır. Ayrıca iyilik ve takvâda başkasına yardımcı olduğu için de kendisine yine ecir vardır. Allah c.c. bu yolda olanlardan razı olsun.” dedi.

Ayrıca Müftü Hüseyin Can, ahşap yakma sanatı ile uğraşan müftülük personelimiz Mustafa Gölbaşı’na da emeğinden ötürü teşekkür etti.

Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na destekleriniz için;
Türkiye Diyanet Vakfı Kuveyt Türk Düzce Şubesi
TR76 0020 5000 0879 0012 1000 01

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi