Duzce’de Il Müftümüz Rüstem Can, Akçakoca Kaymakamlığına...

Duzce'de Il Müftümüz Rüstem Can, Akçakoca Kaymakamlığına Yeni Atanan Mustafa Can’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

il müftümüz rüstem can, akçakoca kaymakamlığına yeni atanan mustafa can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16 Ekim 2021 - 12:25

İl Müftümüz Rüstem CAN, Akçakoca Kaymakamlığına yeni atanan Mustafa CAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftümüz Rüstem CAN beraberindeki Akçakoca Müftüsü Ahmet KURU ve Düzce Üniversitesi Cami Yönetim Kurulu Üyesi Sami CİNGİRT ile birlikte, Akçakoca Kaymakamlığına yeni atanan Mustafa CAN’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Akçakoca Kaymakamı Mustafa CAN ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, İl müftümüz Rüstem CAN’a teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İl Müftümüz CAN, Akçakoca Kaymakamı Mustafa CAN’a Başkanlığımız yayınlarını hediye etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.