Duzce’de Il Müftüsü Osman Aydın Gsb Yurdunda Kalan...

Duzce'de Il Müftüsü Osman Aydın Gsb Yurdunda Kalan üniversiteli Gençlerle Sabah Namazında Hicret Camii'nde Buluştu.

il müftüsü osman aydın gsb yurdunda kalan üniversiteli gençlerle sabah namazında hicret camii'nde buluştu.

16 Ocak 2023 - 12:25

İl Müftüsü Osman Aydın GSB yurdunda kalan üniversiteli gençlerle sabah namazında Hicret Camii'nde buluştu.

Yurt Manevi Danışmanlarımızın rehberliğinde camiye gelen gençler, İl Müftüsü Osman Aydın'ın imametinde sabah namazını eda edip sohbetini dinlediler.

İl Vaizi Latif Saygın'ın tesbihatına eşlik eden gençler, İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli'nin yaptığı duaya amin dediler.

Ardından GSB Konuralp Gazi Gençlik Merkezine geçen gençlere Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.