Duzce’de Talim Ve Tashih-i Huruf Kursu Tamamlandı.

Duzce'de Talim Ve Tashih-i Huruf Kursu Tamamlandı.

talim ve tashih-i huruf kursu tamamlandı.

16 Aralık 2022 - 12:25

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde, cami ve Kur'an kursu hizmetlerini yürüten personelin bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla İl Müftülüğümüz bünyesinde düzenlenen Talim ve Tashih-İ Huruf Hizmet İçi Eğitim Programı tamamlandı.

İl Müftülüğümüz de düzenlenen ve 12 hafta boyunca devam eden kurs sonunda katılımcılara “Bitirme Sınavı” uygulandı.

Toplamda 16 din görevlisinin katılımıyla düzenlenen Bitirme Sınavı’nda komisyon karşısına çıkan görevlilerin tamamı Kurs Bitirme Belgelerini İl Müftü Vekili Talha Demirkaya, ADRB Vaizi Dr. Bayram Aktaş ve Uzman İmam-Hatip Bekir Gülbahar’ın elinden aldılar.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.