Duzce’de Zahid-ül Kevseri 4-6 Yaş Grubundan Görkemli Yıl Sonu

Duzce'de Zahid-ül Kevseri 4-6 Yaş Grubundan Görkemli Yıl Sonu

zahid-ül kevseri 4-6 yaş grubundan görkemli yıl sonu

28 Mayıs 2019 - 04:30

Müftülüğümüze bağlı Koçyazı Mahallesi Zahid-ül Kevseri 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler mezun oldu.

Koçyazı Mahallesi Zahid-ül Kevseri 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrenci ve öğreticileri tarafından, KYK Konferans Salonunda yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

4-6 yaş öğrencilerinin Kur'an tilavetiyle başlayan programa İl Müftümüz Hüseyin Can, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler. Ayrıca ezberledikleri dua, sure ve hadisleri de seslendiren öğrenciler, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar. Öğrencilerin gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret