Duzce Müftülüğü yaz etkinlikleri programlarımız tüm hızıyla...

Duzce Müftülüğü yaz etkinlikleri programlarımız tüm hızıyla devam ediyor

Yaz Etkinlikleri Programlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

28 Temmuz 2018 - 19:43

Yaz Etkinlikleri Programlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl ve İlçe Gençlik koordinatörlerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen Yaz Etkinlikleri Programlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlerin yaz tatillerinde serbest zamanlarını sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve becerileri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Yaz Etkinlikleri Programında, müftülüğümüze bağlı yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören yavrularımız çeşitli etkinliklerle yaz kurslarının tadını çıkartıyorlar.

Bu etkinlikler kapsamında Kur’an Kurslarımızda eğitim gören yavrularımız kurs bitiminde Yaz Kursu hocalarının ve İl Gençlik Koordinatörlerimizin önderliğinde ve denetiminde, değerler eğitimi programlarının akabinde, belediyemiz sosyal tesislerinin sportif aktivitelerden, oyun ve piknik alanlarından faydalanmaya devam ediyorlar.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı