Canakkale Müftülüğü çan seramik fabrikaları kale grubu’nun...

Canakkale Müftülüğü çan seramik fabrikaları kale grubu'nun 61'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri

çan Seramik Fabrikaları Kale Grubu'nun 61'inci Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

28 Temmuz 2018 - 19:44

Çan Seramik Fabrikaları Kale Grubu'nun 61'inci Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

2016 yılında hayatını kaybeden Türk sanayiinin duayenlerinden Dr. (h.c) İbrahim BODUR’un, 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 61. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kale Grubu’nun Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kaleseramik fabrikasında bulunan Camide mevlit programı düzenlendi. Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müşaviri Hasan BAŞİŞ ile İl Müftü Vekili Mehmet Ali BAL, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Yaşar ÜNER ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlit ve ilahilerle devam ettikten sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müşaviri Sayın Hasan BAŞİŞ’in duasıyla sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı