Erzincan’da 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması...

Erzincan'da 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri Verildi

2021 yılı mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması ödülleri verildi

08 Temmuz 2021 - 13:00

2021 yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Ödülleri Verildi

2021 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik bilgi Yarışması’na katılarak dereceye giren erkek ve kız öğrencilerden ilk 10’a girenlere müftülüğümüzde düzenlenen bir programla ödülleri verildi.

Müftülüğümüz makam odasında müftümüze yapılan ziyaretin ardından toplantı salonunda gerçekleştirilen online katılımın da sağlandığı programda ilk on erkek öğrenciye ve ilk on kız öğrenciye ödülleri verildi.

Erkek öğrencilerden ilk üç sırayı Muhammed Hüseyin Kahraman 1. Ömer Öztürk 2. Yakup Okyay ise 3. olarak elde ettiler. Kız öğrencilerden ise birinciliği, Fatma Betül Ayhan, ikinciliği, Şeyda Küçük, üçüncülüğü ise, Zeynep Merve Erdal adlı öğrenciler elde ettiler.

Ödüller; birinci gelenlere tam altın, ikincilik elde edenlere yarım altın, üçüncülük alanlara ise çeyrek altın ve üç yarışmacıya da Başkanlığımız yayınlarından olan İhya-u Ulûmi’d-Din adlı eser verildi. 4. Yarışmacıdan 10. Yarışmacıya kadar olan yarışmacılara ise 150 TL nakit para ödülü ile birlikte yine Başkanlığımız yayınları arasında çıkan Kur’an Yolu Tefsir Kitabı hediye olarak verildi.

Ödüller, Diyanet İşleri Başkanlığı, Erzincan İl Müftülüğü ve ilimizin bazı hayırseverleri tarafından tedarik edildi.

İl Müftümüz Burhan Çakır, düzenlenen programa katılarak kısa bir tebrik konuşmasıyla dereceye giren tüm öğrenci ve öğreticilerini, emek veren ailelerini tebrik ederek hayat boyu başarı dileklerini ilettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...