Erzincan’da 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası...

Erzincan'da 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Ziyaretleri

7-14 ocak beyaz baston görme engelliler haftası ziyaretleri

08 Ocak 2021 - 13:00

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Ziyaretleri

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Burhan Çakır, beraberinde Müftü Yardımcısı Vekili Serdar Buğday, İl Vaizi Servet Tiryaki, İl Murakıbı ve Engelliler Koordinatörü Fatih Karakaş ile birlikte personelimizden görme engelli ailelere bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret esnasında görme engelli bir personelimiz hayat hikâyesiyle beraber görevle ilgili duygularını anlattı. Herkese; “engellerin bizleri hayattan koparmaması gerektiğini, iman varsa, imkânların da daima var olduğunu” dile getirdi.

İl Müftümüz Burhan Çakır ise; “Hayatın gayesi imtihandır. Herkes bir şekilde imtihan edilecektir. Rabbimiz Bakara suresinin 2/155. Ayetinde; “Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınayacağız. Sabredenleri müjdele!” buyurmaktadır. İmtihanlarımızın bilincinde olacak, teslimiyetimizi Rabbimize arz edeceğiz. Hiçbir imtihan, bizleri yürüdüğümüz doğru istikametten ayırmamalı, isyan ve inkâra sürüklememelidir.” Dedi.

Daha sonra yine görme engelli personelimiz Kemal Yayla ve Recep Babür ailelerine de birer ziyarettre bulunan müftülüğümüz ekibi,  Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun hazırladığı çeşitli  hediyeleri ziyaret ettikleri ailelere takdim ettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret