Erzincan’da Ağustos Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Erzincan'da Ağustos Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

ağustos ayı mutat personel toplantısı yapıldı

11 Ağustos 2021 - 13:00

Ağustos Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

İl müftülüğü konferans Salonu’nda 10.09.2021 tarihinde mutat personel toplantısı gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Vekili Serdar Buğday’ın nezaret ettiği toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı ve çeşitli resmi kurumlardan gelen gündem maddeleri görüşüldü. Merkezi Vaaz ve Ezan Sistemi’ndeki yeni usul, kitap Oku-Yorum Projesi, Cami Görevlileri Çalıştayı, Hayvan Durumu İzleme (HAYDİ), Manevi Danışman ve Rehberlik görevlendirmeleri, Salgın hastalık süreci kademeli normalleşme dönemi cami hizmetleri usul ve esasları üzerine bir dizi gündem konusu personele iletildi.

Toplantı sonunda ise, il müftümüz Burhan Çakır tarafından Covid-19 Hastalık sürecinde filyasyon ekibinde görev yapan personele Valiliğimiz tarafından verilen başarı belgeleri takdim edildi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor