Erzincan’da Atatürk 100. Yıl Huzurevinde Mevlid-i Nebi Programı

Erzincan'da Atatürk 100. Yıl Huzurevinde Mevlid-i Nebi Programı

atatürk 100. yıl huzurevinde mevlid-i nebi programı

29 Kasım 2018 - 13:01 - Güncelleme: 29 Kasım 2018 - 13:47

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN riyâsetinde Atatürk 100. Yıl Huzurevinde bir program düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ziyarete gidilen ve talep üzerine bu hafta da bir program tertip edilerek gidilen Huzurevi’nde düzenlenen programa Müftümüz ÇETİN’in yanısıra, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer DOĞAN, Müdür Yardımcısı Asuman TAŞKIN, Huzurevi Müdiresi Asiye ÖZDEMİR, İl Vaizimiz Aydın ÖÇALAN ve diğer bazı görevliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını, il vaizi Aydın Öçalan yaptı. Okunan mevlid’in ardından Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN sohbet ederek duada bulundular. Müftülük ilahi korosu  hocalarımız, seslendirdikleri ilahiler ve kasidelerle huzurevi sakinlerinin mutlu bir vakit geçirmelerine destek verdiler. Yapılan programdan duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi yönetiminin ikramıyla program sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret