Erzincan’da Diyanet Gençlik Merkezi’nde çarşamba Sohbetleri

Erzincan'da Diyanet Gençlik Merkezi’nde çarşamba Sohbetleri

diyanet gençlik merkezi’nde çarşamba sohbetleri

31 Ocak 2020 - 13:02

Diyanet Gençlik Merkezi’nde Çarşamba Sohbetleri

Erzincan müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğünün Diyanet Gençlik Merkezi’ndeki programlarına bir yenisi daha eklendi. “Çarşamba Sohbetleri” adı altında, çeşitli meslek gruplarından genç esnafa ve şehir gençliğine hitap eden sohbet programının mahiyetinde namaz surelerinin tefsiri, ilmihal bilgileri ve güncel soru cevaplar yer almakta.

İlahiyat fakültesi öğretim üyesi İsmail Hakkı Sezgin tarafından gerçekleştirilen programın, her hafta Çarşamba günleri devam etmesi planlanıyor.

29.01.2020 tarihinde yapılan programa katılan davetliler, sohbet akabinde çay ve diğer ikramlar eşliğinde Diyanet Gençlik Merkezi’nde hoşça vakit geçirdiler. Bu faydalı sohbetten dolayı memnuniyetlerini belirtip Erzincan müftülüğüne teşekkür ettiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri