Erzincan’da Ert şah Tv’de "vekâlet Yoluyla Kurban"...

Erzincan'da Ert şah Tv'de "vekâlet Yoluyla Kurban" Konusu Konuşuldu

ert şah tv'de "vekâlet yoluyla kurban" konusu konuşuldu

10 Temmuz 2019 - 13:02

İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN, ERT Şah Tv'nin Konuğu olarak "Vekâlet Yoluyla Kurban Kampanyası" konusu üzerine çeşitli açıklamalarda bulundu.

Müftülüğümüz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin ÜNAL'ın sorularını cevaplandıran ÇETİN; vekâleten kurban programının amacı, kurban satın alınması, kurban fiyatlarının belirlenmesi, kurban bağışlarının kabulü, bağış yöntemleri, kesim ve dağıtım yapılacak ülke ve bölgelerin belirlenmesi, kurban kesimi ve dağıtımı esnasında dikkat edilen hususlardan söz ederek bağış sayıları hakkında istatistiki bilgiler verdi.

Müftümüz Çetin; vekâletle kurban bağış bedelinin 2019 yılında yurt içinde 890 TL, yurt dışında ise 725 TL olduğunu söyleyerek kampanyanın 10 Ağustos’ta sona ereceğini, bağış yapmak isteyenlerin Müftülüklere, Türkiye Diyanet Vakfı İl ve İlçe Şubelerine ilgili banka ve PTT şubelerine müracaat edebileceklerini ayrıca http://bagis.tdv.org  adresinden ve mobil uygulama ile online olarak bağış yapabileceklerini ifade etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri