Erzincan’da Eylül 2021 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

eylül 2021 mutat personel toplantısı yapıldı

21 Eylül 2021 - 13:00

Eylül 2021 Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Erzincan İl Müftülüğü konferans Salonu’nda İl Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz Başkanlığında toplanan personel ile Eylül ayı mutat personel toplantısı yapıldı.

Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali ŞEN’in tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başlayan toplantı;

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri, Kitap Oku-Yorum Projesi (Her ayın son haftası), İnsan Hakları Eylem Planı / Temel İnsan Hakları Eğitimi, Afet farkındalık Eğitimi, Cami derslerinin görüşülmesi, Her Görevliye 10 Genç Projesi, Sabah namazı buluşmaları (16 Ekim 2021 Cumartesi Camii Kebirde başlayacak), Afet farkındalık Eğitimi, Ezanlara zamanında dakikasının geçirilmeden okunması, merkezi sisteme bağlı olanlar ile, bağlı kalmadan okuyacak camilerin tespit ve duyurusu, Yaz Kuran Kurslarındaki öğrencilerle diyaloğun devam ettirilmesi ve hafta sonu program yapılması, Camisinde vaaz eden personelin haftanın konusuna uygun vaaz etmeleri ve resmi web sitesinde yayınlanan materyalden faydalanmaları, Cami ve Kuran Kursu hizmetlerine bakım, onarım ve temizlik yapılması gibi hususlarda katkıda bulunan dernek, vakıf yöneticileri, köy muhtarları ile özel şahıslara teşekkür belgesi verilmesi, 7 Ekim tarihine kadar her camide 1 hatim okunması gibi hususlar üzerinde görüşmeler yapıldı.

Dilek ve temennilerin bildirilmesiyle toplantı sona erdi.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı