Erzincan’da Hac Ve Umre Faaliyetleri çevrimiçi Istişare...

Erzincan'da Hac Ve Umre Faaliyetleri çevrimiçi Istişare Toplantısı Yapıldı

hac ve umre faaliyetleri çevrimiçi istişare toplantısı yapıldı

14 Ocak 2021 - 13:00

Hac ve Umre Faaliyetleri Çevrimiçi İstişare Toplantısı Yapıldı

Hac ve Umre yapmak maksadıyla Suudi Arabistan’a gidecek olan vatandaşların ziyaretlerini, sağlık ve güvenlik şartlarına uygun bir şekilde ve hizmeti talep edenlerin haklarını korunaklı bir biçimde yapmalarını sağlamak, ibadet görevlerini usulüne uygun koşullarla eda etmelerine yardımcı olmak göreviyle faaliyetlerini sürdüren Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, müftülüğümüz sorumlu müdür ve personeli ile çevrimiçi bir toplanı yaparak faaliyet değerlendirmesi yapıldı.

Ülkemizde yaşanan pandemi (salgın hastalık) süreci içerisinde devam eden Genel Müdürlük hizmetleriyle alakalı olarak, bugün (13.01.2021) saat 10.30’da  il müftülüklerini bilgilendirme, fikir alışverişinde bulunma, durum değerlendirmesi yapma amacıyla yapılan çevrimiçi görüşme programı il müftüsü riyasetinde hac ve umreden sorumlu il müftü yardımcısı, şube müdürü ve büro çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret