Erzincan’da Karaağaç Kur’an Kursu Hafızlarından...

Erzincan'da Karaağaç Kur’an Kursu Hafızlarından Mehmetçiğimize Dua Desteği

karaağaç kur’an kursu hafızlarından mehmetçiğimize dua desteği

03 Mart 2020 - 13:02

Karaağaç Kur’an Kursu Hafızlarından Mehmetçiğimize Dua Desteği

“Bahar Kalkanı Harekâtı” münasebetiyle camilerimizde başlatılan sabah namazı Fetih Suresi okumaları ve akabinde Mehmetçiğimizin muzafferiyeti için okunan dualara ilimizde bu sabah Kızılay camiinde yapılan programa katılan Karaağaç Kur’an Kursu hafız öğrencileri destek verdi.

Bilindiği üzere; mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olan kahraman Mehmetçiğimizin muzaffer olması, devletimizin bekâsı, milletimizin huzuru için 'Bahar Kalkanı Harekâtı' sonuçlanıncaya kadar, bütün camilerimizde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup dua yapılması kararlaştırılmıştı. Buna bağlı olarak; Suriye'ye barış ve huzuru getirmek amacıyla İdlib'de başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için camilerimizde harekâtı yürüten kahraman Mehmetçiğimiz için; “Allah’tan muvaffakiyetler diliyor, Yüce Rabbimizden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyoruz" duâları semaya yükseliyor.

İlimiz Kızılay camiinde de yapılan dualara cami cemaatiyle birlikte sabah programına katılan hafız öğrencilerimiz yürekten âmin sesleriyle destek verip, dualarının kabulünü Âlemlerin Rabbi olan Allâh’a arz ettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...