Erzincan’da Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu...

Erzincan'da Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu çalışanları, Mevlid-i Nebi Haftası Istişare Toplantısı Yaptı

müftülüğümüz aile ve dini rehberlik bürosu çalışanları, mevlid-i nebi haftası istişare toplantısı yaptı

23 Ekim 2020 - 13:00

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Çalışanları, Mevlid-i Nebi Haftası İstişare Toplantısı Yaptı

İl Müftüsü Burhan ÇAKIR başkanlığında düzenlenen toplantıda, “Diyanet İşleri Başkanlığı'nca aile ve dini rehberlik bürosu hizmetlerinde verimliliği artırmak ve verilen hizmeti daha sistematik hale getirmek amacıyla düzenlenen toplantıda, 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri görüşüldü.

Mevlid-i Nebi Haftası istişareleri ve gündemdeki diğer konuların da görüşülmesinin ardından aile ve dini rehberlik bürosu görevlilerine hitap eden İl Müftüsü Burhan ÇAKIR, “Ailelerimizde sıkıntılar var. Ailelerimizin sıkıntılarını çözmek için gayret edelim, onların dertleriyle dertlenelim. Aile ve dini rehberlik bürosu olarak ailelerimiz için ne yaparsak onlar için faydalı olabiliriz diye düşünelim ve onlara faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışalım. Özellikle Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle, yeni bir takım etkinlikler başlatarak Hz. Peygamber sevgisini ailelerimizle ve çocuklarımızla buluşturmayı, Efendimizin rehberliği istikametinde bir hayatı yaşama örnekliğini canlandırabiliriz” ifadelerini kullandı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret