Erzincan’da Müftülüğümüz Gençlik Hizmetleri Ekibi,...

Erzincan'da Müftülüğümüz Gençlik Hizmetleri Ekibi, üniversitede Tanıtım Standı Açtı

müftülüğümüz gençlik hizmetleri ekibi, üniversitede tanıtım standı açtı

12 Ekim 2023 - 13:00

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi yerleşkesinde yeni eğitim-öğretim dönemine başlayan üniversiye öğrencileri için karşılama programı yapıldı.

Her yıl, eğitim-öğretim döneminin ilk haftasında gerçekleştirilen programda İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri çalışanları üç gün süreyle açtıkları tanıtım sergisinde binlerce öğrenci ile tanışma ve selamlama faaliyetinde bulunarak, Erzincan Müftülüğü’nün gençlik hizmetlerinden bahisle çeşitli ikramlarda bulunuyorlar, gençlik merkezi faaliyetlerini anlatan el ilanları ve broşürler dağıtıyorlar.

Başlatılan etkinlik faaliyetinin ikinci gününde Erzincan İl Müftümüz Muharrem Gül Üniversite bünyesinde açılan sergiyi ziyaret ederek öğrencilerle buluşup hasbihal ettiler.

Programa davet edilen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsak Emin Aktepe, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Fen Edebiyet Fakültesi Öğretim Üyeleri öğrencilerle ve İl Müftüsü Gül ile fikir alışverişinde bulunup yerleşkede sosyal ve kültürel gelişim imkânlarının artırılması için istişarelerde bulundular.

Gençlik Hizmetleri Bayan Manevi Danışmanları ve öğreticilerinin, gönüllü destek veren öğrencilerle birlikte yoğun çalışmalar neticesi düzenlenen program dolayısıyla İl Müftümüz Muharrem Gül öğrencilere hediye kitap takdiminde bulunarak emeği geçen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  çalışanlarına, programa iştirak eden dekan ve öğretim üyelerine ve müftülük çalışanlarına hususan teşekkürlerini ifade etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi