Istanbul’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti.

istanbul’da ilçe müftüleri toplantısı gerçekleşti.

12 Ekim 2023 - 15:00

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde gerçekleştirildi.
İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İstanbul Yetim Koordinatörü Abdulhalık Selman tarafından yetim çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca toplantıda Kızılay tarafından İstanbul’un kan ihtiyacına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yapıldı. Toplantı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Arpaguş`un gündeme dair konuşması ile devam etti.
İstanbul İl Müftü Yardımcılarının görev alanlarına dair bilgilendirme yaptığı toplantı, ilçelerinde faaliyet gösteren Yetim Koordinatörlerine başarı belgesi verilmesiyle sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.