Eskisehir’de Gönül Kütüphanemiz Projesi Için Kermes...

Eskisehir'de Gönül Kütüphanemiz Projesi Için Kermes Düzenlendi

gönül kütüphanemiz projesi için kermes düzenlendi

28 Eylül 2021 - 13:20

Gönül Kütüphanemiz Projesi İçin Kermes Düzenlendi

Eskişehir İl Müftülüğü, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Müftülükleri, TDV Kadın ve Gençlik Kolları tarafından "Gönül Kütüphanemiz Projesi" kapsamında Anadolunun dört bir yanına okul kütüphaneleri kurmak amacıyla kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Vali Yardımcıları,Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu,İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü,İl Müftüsü, İl Milli Eğitim Müdürü ve Protokol katıldı.

İl Müftümüz Bekir Gerek'in yapmış olduğu duanın ardından protokol eşliğinde açılış kurdelası kesildi.

Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Reşadiye Camii ve Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Tepebaşı Camii'nde yapılan kermese vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Kermeste gönüllülerin hazırladığı yöresel yemekler, pasta ve tatlılar, hediyelik eşyalar, kıyafetler ve kitaplar satışa sunuldu. 27-29 Eylül tarihleri arasında açık olan kermesten elde edilecek gelir, Kardeş şehir Siirt ve ilimiz Eskişehir'de kütüphane yapımı için kullanılacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...