Eskisehir’de Il Müftülüğü Personel Istişare Ve Kaynaşma...

Eskisehir'de Il Müftülüğü Personel Istişare Ve Kaynaşma Toplantısı Yapıldı

il müftülüğü personel istişare ve kaynaşma toplantısı yapıldı

05 Nisan 2019 - 13:21

Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK başkanlığında personel istişare ve kaynaşma toplantısı yapıldı. Her üç ayda bir yapılan ve müftülük hizmetlerinin de değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Müftüsü Bekir GEREK, son iki yıl içerisinde yapılan çalışmaların istatiksel verilerini paylaşarak, şöyle dedi. İnsan önce hedefler koymalı ve sonra bu hedeflere ne kadar ulaştığını muhasebe etmeli. Kişinin günlük ve yıllık planları olmalı ve o hedeflere doğru yürümeli. Dolayısıyla hedefleri olan insanlar mutlaka belli bir tempo dâhilinde o hedeflere doğru yürürler ve sonuca ulaşırlar. Hedefleri olmayan bir insan durumu -çok kabiliyetli de olsa- çok değerli bir arazinin nadasa bırakılması, sürülüp ekilmemesi, sulanıp gübrelenmemesi gibidir. Bir insanın ne kadar çok hedefi varsa o kadar çok yapacağı iş vardır. İl Müftülüğü olarak bizimde yapacak çok işimiz vardır. Ancak yanımızda ise sizin gibi güçlü bir ekibimiz vardır. Sizlerin gayretli çalışmaları ve gönülden destekleri ile birçok hayırlı hizmete imza attığımız gibi bundan sonrada bu hayırlı hizmetlere hep birlikte devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşana kadar var gücümüzle çalışmaya gayret edeceğiz. Yeter ki bu gönül birlikteliğimiz bozulmasın, aile şuurumuz kaybolmasın. İşlerimiz düzgün, gayemiz rızayı ilahi olsun.

Program, personelin dilek ve temennilerinin de dinlenmesinden sonra hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret