Eskisehir’de Il Müftülüğünde Veda Programı

Eskisehir'de Il Müftülüğünde Veda Programı

il müftülüğünde veda programı

27 Ağustos 2021 - 13:20

İl Müftülüğü personeli Süleyman Kocabaş’ın emekli olması ve Diyanet İşleri Başkanlığına naklen tayin olan İl Müftülüğü sekreteri Selim Angı’ ya veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları ve daire personeli katıldı.

İl Müftüsü Bekir Gerek konuşmalarında; ‘Bugün çok değerli bir arkadaşımızı emekliliğe uğurluyoruz. Bir arkadaşımızı da Diyanet İşleri Başkanlığına uğurluyoruz. Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede, bizlerin gönüllerinde hoş bir seda bıraktılar. Bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun.Haklarımız size helal olsun diyor ve bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına Süleyman Kocabaş ve Selim Angı’ya teşekkür belgesi ile hediye takdimi yapıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri