Eskişehir Il Müftülüğü, Milli Ağaçlandırma Günü’nde çok...

Eskişehir Il Müftülüğü, Milli Ağaçlandırma Günü’nde çok Sayıda Fidanı Toprakla Buluşturdu

eskişehir il müftülüğü, milli ağaçlandırma günü’nde çok sayıda fidanı toprakla buluşturdu

12 Kasım 2021 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11 Kasım 2021 tarihinde Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen fidan dikimine destek verdi.

Daha yeşil bir Türkiye için başlatılan kampanyaya İl Müftüsü Bekir GEREK, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrencileri, din görevlileri, üniversite öğrencileri, TDV kadın ve gençlik kolları ve TDV gönüllüleri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ülke genelinde yapmış olduğu ‘81 ilde, 81 bin hafız, 81 bin fidanla buluşuyor’ sloganıyla Geleceğe Nefes Projesi’ne hafızlarımızla destek olarak, Odunpazarına bağlı  Sarısungur Mahallesi Ağaçlandırma alanında çok sayıda fidan, yarınlarımıza temiz bir nefes ve umut olması temennisiyle toprakla buluşturuldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret