Eskişehir Il Müftülüğünden Miraç Kandilinde Hastane Ziyareti

eskişehir il müftülüğünden miraç kandilinde hastane ziyareti

12 Mart 2021 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi ve Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yönetimine, sağlık çalışanlarına ve hastalara yönelik moral, motivasyon ve Miraç kandili ziyareti yapıldı.

Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Ziya ALBAYRAK, İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY, T.D.V. Eskişehir Şubesi kadın kolları sorumlusu ve üyeleri, T.D.V. gençlik kolları sorumlusu ve üyeleri, bağımlılık koordinatörleri ile hastanede görev yapan manevi destek görevlileri katıldı.

Hastane Başhekimleriyle başlayan ziyaret, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve hastalarla devam etti. Ziyarette kandil simidi ve kitap hediye edilerek, özellikle covid-19 döneminde fedakâr ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanları tebrik edildi. Hastalara ise acil şifa dilekleri iletildi ve dua edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri