Ezanı Güzel Okuma Bölge Birincisi Trabzon’dan

ezanı güzel okuma bölge birincisi trabzon’dan

28 Temmuz 2022 - 00:40

27.07.2022 tarihinde Trabzon Ortahisar Fatih Büyük Camii’nde yapılan ve Sinop, Çorum, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Amasya, Tokat ile Trabzon il birincilerinin katıldığı bölge finalinde Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın yarışmacılara başarılar dileyerek organizasyonu tertip edenlere teşekkür etti.

Ankara Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü Dini Musiki öğretmeni Fatih Altay, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, Çarşıbaşı İlçe Müftüsü Şakir Şahin, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Öğretmeni Hikmet Karaca ile Trabzon Vaizi Musa Mehmet Öztürk’ten oluşan komisyonun değerlendirmesi sonucu Trabzon Ortahisar Yeni Cuma Mahallesi Camii Müezzin-Kayyımı Uğur Demirci birinci oldu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yarışmaya katılan bütün yarışmacıları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Uğur Demirci’nin Karadeniz bölgesini temsil edeceği Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali 17/08/2022 tarihinde Giresun’da yapılacak.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.