Gaziantep’de Fetva Ve Irşad çalıştayı

Gaziantep'de Fetva Ve Irşad çalıştayı

fetva ve irşad çalıştayı

28 Şubat 2024 - 13:30

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman HAÇKALI, Kurul Başkanvekili Dr. Fatih Mehmet AYDIN ve Kurul Üyeleri; Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM, Prof. Dr. İhsan ÇAPÇIOĞLU, Prof. Dr. Halit ÇALIŞ, Prof. Dr. Halis AYDEMİR, Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN, Dr. Medet COŞKUN, Dr. Bilal ESEN, Nurettin Muhtar ACAR ve Kurul Sekreteri Yunus AKKAYA’nın katılımları ile Diyanet Gençlik Merkezi'nde "Fetva ve İrşad Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştaya İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Vaizler katıldı.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, "Bugün ilimizde birbirinden kıymetli hocalarımızı misafir etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz çalıştaya katılımlarından dolayı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman HAÇKALI ve Kurul Üyelerine, Müftülerimize ve Vaizlerimize teşekkür ediyor, faydalı ve istifadeli bir çalıştay olmasını diliyorum" dedi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman HAÇKALI, Din İşleri Yüksek Kurulu’nun çalışmaları ve fetva stratejisi hakkında bilgi verdi.

Müftülerimizin ve vaizlerimizin katıldığı, karşılıklı soru-cevap tarzında geçen programda kurul başkanımız ve kurulun değerli üyeleri çok önemli açıklamalarda bulundular.

İlgi ile takip edilen verimli bir çalıştayın ardından Diyanet Gençlik Merkezinin birim ve donatıları ziyaret edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri