Gaziantep’de Hafızlık öğreticileri Eğitim Semineri Düzenlendi

Gaziantep'de Hafızlık öğreticileri Eğitim Semineri Düzenlendi

hafızlık öğreticileri eğitim semineri düzenlendi

22 Haziran 2021 - 13:30

Hafızlık kurslarında görev yapan hafızlık öğreticilerinin mesleki formasyonlarına katkı sunmak ve hafızlık eğitimi hizmetlerinin kalitesini yükseltmek amacıyla İl Müftülüğümüzce  il geneli Hafızlık Öğreticilerine yönelik 14-17 Haziran 2021 tarihleri arasında dört gün süren çevrimiçi  Hafızlık Öğreticileri Eğitim semineri düzenlendi.

Seminerler İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR’ın katılımı ve açılış konuşmasıyla başladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk AKÇA “Ergenlik Dönemi ve Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu”, Psikolog Muhammed ARIKAN “Ergenlik Dönemindeki Çocuklarla Etkili ve Doğru İletişim”, Psikiyatrist Dr. Hasan Basri İZGİ “İlim Yolunda Beyin Sağlığı”, Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim YILMAZ “Öğretici Yeterlilikleri” konularında seminerlerini gerçekleştirdiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri