Gaziantep’de Kız Hafızlık Kur’an Kurslarında Görev Yapan...

Gaziantep'de Kız Hafızlık Kur’an Kurslarında Görev Yapan Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik Mesleki Ve Kişisel Gelişim Seminerleri Düzenlendi.

kız hafızlık kur’an kurslarında görev yapan kur’an kursu öğreticilerine yönelik mesleki ve kişisel gelişim seminerleri düzenlendi.

26 Aralık 2023 - 13:30

Konuyla ilgili bilgi veren İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN; belirlenen eğitim ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan eğitimlerin kız hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticilerin verimliliklerinin arttırılması, gelişimlere intibak etmeleri, yeni beceriler kazanmaları, eğitim ve öğretimde karşılaşılan problemlere çözüm yolları bulmaları, öğrencinin ve çevrenin ihtiyaçlarına göre plan ve programları hazırlamak ve uygulamak amacıyla aylık periyotlarla bu seminerleri düzenlediklerini ifade etti.

Uzm. Psikolog ve Aile Danışmanı Mercan CİĞERLİ “Ergenlik Dönemi ve Aile” konulu seminerinde “Ergen kimlere denir?, Ergenlikte beyin fonksiyonlarının çalışma şekli, Ergenlikte duygu durum değişimi, Ergenlik ve mahremiyet, ergenlikte öfke yönetimi, Ergenlik ve iletişim, Ergenlikte profesyonel yardım almamız gereken durumlar” gibi başlıklarda sunumunu gerçekleştirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin