Gaziantep’de şube Müdürü Cumali Eker’e Veda

Gaziantep'de şube Müdürü Cumali Eker’e Veda

şube müdürü cumali eker’e veda

04 Ocak 2019 - 13:31

Yaklaşık 45 yıllık görev süresi içerisinde 11 yıldır Şube Müdürü olarak görev yapan Cumali Eker’in Emekliye ayrılması nedeniyle İl Müftülüğümüz hizmet binasında veda yemeği düzenlendi.

İl Müftümüz Ahmet Çelik, Şube Müdürü olarak görev yapan Cumali Eker’in Emekliye ayrılması münasebetiyle bir araya geldik. Kendisine emekliliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ailesi ve kendisi hakkında yeni güzelliklere vesile olsun diyorum. Cumali Hocamla çalıştığım zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. Bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve başarılar temenni ediyorum. Tabi makamlar baki, insanlar geçici. Devlet memurları olarak bunu sık sık yaşıyoruz. Önemli olan kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor emeklilik hayatında başarılar diliyorum dedi.

Cumali Eker yaptığı konuşmada, 45 yıllık görev süresi içerisinde 11 yıldır Gaziantep Müftülüğünde görev yaptığını ve Gaziantep'te çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Eker, Bana gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim diyerek bütün çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Konuşmaların ardından Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik, Emekliye ayrılan Şube Müdürü Cumali Eker’e hizmetlerinden dolayı plaket ve hediye takdim etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri