Gumushane’de Aile Haftası Ile Engelliler Haftası Haberi

Gumushane'de Aile Haftası Ile Engelliler Haftası Haberi

aile haftası ile engelliler haftası haberi

22 Mayıs 2023 - 14:10

Gümüşhane İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuzca Engelli Koordinatörlüğümüz ve Tdv Kadın Kolları gönüllülerimiz ile Aile Haftası ve Engelliler Haftası münasebetiyle bir dizi faaliyet gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcımız Mehmet Nuri Durmuş, Adrb üyeleri ve Engelli Koordinatörlerimizle İlimizde hizmet veren Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelli bireylerle biraraya gelinerek sohbet edildi ve hediyeler verildi. -Yine İlimiz Gülen Yüzler Yaşlı Bakım Merkezinde bulunan Engelli bireyler ziyaret edilerek sohbet gerçekleştirildi. -Engelli çocukları bulunan iki ailemizi ziyaret ederek hediye takdiminde bulunduk ve annelerimizin anneler gününü kutlayarak gül takdiminde bulunduk. -Şehit Aile ziyareti yaparak şehit annemizin anneler gününü kutladık. -"Mum dibini ışıtır" projesi kapsamında personellerimizden doğum yapan hocalarımızı ziyaret ederek bebek tebriğinde bulunduk. -İhtiyaç sahibi bir aile ile yetimleri olan bir aileye aile ziyareti yaparak imkanlar ölçüsünde ihtiyaçlarını karşıladık.

ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu