Gumushane’de Umre Kafilesi Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı.

Gumushane'de Umre Kafilesi Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı.

umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

14 Şubat 2024 - 14:10

Umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek 36 kişilik umre kafilesi için İl Müftülüğü tarafından yolculama programı düzenlendi.

Sabah namazı akabinde Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler okunarak salavatların getirildiği programda konuşan İl Müftüsü Hüseyin Gün, kafile başkanı olarak "Umrecilerimizden memleketimize, milletimize ve tüm İslam alemine de dua etmelerini, orada vakitlerini iyi değerlendirip ibadetle geçirmelerini, otelde veya alışverişte vakit geçirmemelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 34 umreci, iki din görevlisinden oluşan 36 kişilik kafile, dualar, tekbirler ve gözyaşları eşliğinde İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş'un yaptığı duanın ardından kutsal topraklara gitmek üzere ilk durakları olan Trabzon Havalimanına uğurlandı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri