Gumushanede hafızlık il finali yapıldı

Hafızlık il Finali Yapıldı

10 Mayıs 2018 - 10:34

Hafızlık İl Finali Yapıldı

Her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından  Camiler ve Din görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar yapılmaktadır. Bu bağlamda erkek görevliler arası hafızlık yarışmasının İl finali 08 Mayıs 2018 Salı günü İlimiz Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Söz konusu yarışmada; hıfz kontrol, tecvit ve meharic-i huruf, eda-seda, sayfa geçişi, sure geçişi gibi kriterler üzerinden puanlandırılan hafızlar, birinci olmak için yarıştılar.

Yarışma sonucuna göre ise, Köse İlçe Müftülüğü Kabaktepe Köyü Camii İmam-Hatibi Memet YILDIZ birinci, Şiran İlçe Müftülüğü Alıç Köyü Camii İmam-Hatibi Emrah AKIN ikinci, Kelkit İlçe Müftülüğü Sadak Köyü Camii İmam-Hatibi ise üçüncü oldular.

Yapılan il finali yarışmasında İl birincisi seçilen Köse İlçe Müftülüğü Kabaktepe Köyü Camii İmam-Hatibi Memet YILDIZ İlimizi temsilen 30 Haziran 2018 tarihinde Ardahan’da yapılacak Bölge yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Hocamıza muvaffakiyetler diliyoruz.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...