Hatay’da 2021 Yılı Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Hatay'da 2021 Yılı Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı

2021 yılı aralık ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı

22 Aralık 2021 - 14:35

2021 Yılı Aralık ayı İlçe Müftüler toplantısı, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 10.00’te İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başta olmak üzere tüm İlçe Müftüleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini; “Ailece Camide, Milletçe Duadayız”, “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi”, “Gençlik Bilgi Yarışması”, “Kudüs Ziyaretleri”  ve diğer konular oluşturdu.

Haber22.12.2021

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı