Hatay’da 4-6 Yaş Kur’an Kursları Açıldı

Hatay'da 4-6 Yaş Kur'an Kursları Açıldı

4-6 yaş kur'an kursları açıldı

30 Eylül 2020 - 14:35

İlçe Müftülüklerimize bağlı 4-6 Yaş Kur'an kursları Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek 28 Eylül 2020 Pazartesi günü açıldı.

4-6 Yaş Kur'an kurslarının açılması sebebiyle İlimiz merkezinde bulunan Takva Ömer, Elif Çocuk, Tomurcuk, Arslanoğlu ve Reyyan 4-6 yaş Kur'an kurslarına ziyarette bulunan İl Müftü Yardımcısı Nazife Sağlamoğlu; Kur’an kurslarında sosyal mesafe, maske takma ve kişisel temizlik kurallarına titizlikle riayet edileceğini belirtti. Kur’an kurslarında derslerin Covid-19 sürecine uygun dönüşümlü olarak verileceğini kaydeden İl Müftü Yardımcısı şu ifadelere yer verdi, “Kur’an kurslarımızda dersler birkaç sınıfın bir araya gelmesi ile ortak şekilde yapılmayacak. Sıra düzeninde sosyal mesafe en az 1 metre olacak şekilde birer boşluk bırakılarak gerçekleştirilecektir. Sınıf içinde toplu olarak yüksek sesle okuma ve talim çalışmaları yapılmayacaktır.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri