Hatay’da Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut Il...

Hatay'da Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

eğitim hizmetleri genel müdürü sedide akbulut il müftülüğümüzü ziyaret etti

28 Aralık 2023 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide AKBULUT, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU'yu makamında ziyaret ederek deprem sonrası yapılan müftülük  çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İl Müftümüz TOPÇU, İlimizde Hatay'da deprem sonrası gerek konteyner kentlerde gerekse ayakta kalan binalarda yürütülen Kur'an kursu hizmetleri ile ilgili brifing verdi. Eğitim Hizmetleri Genel Müdürümüz AKBULUT'un afet sonrası Hatay'da yürütülecek hafızlık Kur'an kursları ile 4-6 yaş ve ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarının yeniden inşa ve imar edilmesi ile alakalı görüş  düşünce ve önerilerini dile getirerek Hatay'da yeniden Kur'an kurslarının ayağa kalkması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Genel Müdürümüz Sedide AKBULUT hocamıza teşekkürlerini iletti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı