Hatay’da Idlib Için Yükümüz Kardeşlik Olsun

Hatay'da Idlib Için Yükümüz Kardeşlik Olsun

idlib için yükümüz kardeşlik olsun

26 Ocak 2022 - 16:26

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, sınır ötesinde bulunan Suriyelilere ulaştırılmak amacıyla düzenlenen “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında “İdlib İçin Yükümüz Kardeşlik Olsun” şiarıyla Hatay  İl Müftülüğümüz , Türkiye Diyanet Vakfı Hatay  Şubemiz ile din görevlilerimiz ve hayırsever halkımız tarafından hazırlanan 8  tırlık yardım malzemesi ve kömür   İdlib Bölgesinde çadırda yaşayan  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 26 Ocak 2022 Çarşamba günü İdlib’e doğru dualarla yola çıktı.

Hatay sınırlarını aşarak ülke geneline yayılan kampanya kapsamında 8. TIR’ımızı uğurlayan Hatay İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, "Tüm dostlarımıza, hayırsever kardeşlerimize, zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan muhacir kardeşlerimize yardım eden, tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri Ensar olmakla, Suriye’deki kardeşlerimizi de Muhacir olmakla imtihan etmektedir. Allah hayırsevelerimizin hayırlarını kabul eylesin. Bu imtihanı güzel bir şekilde kazanmak bizlere, Aziz Milletimize nasip eylesin" dedi.

Haber26.1.2022

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri