Hatay’da Il Müftülüğümüzde Gençlik Koordinatörlerine...

Hatay'da Il Müftülüğümüzde Gençlik Koordinatörlerine Yönelik Toplantı Yapıldı

il müftülüğümüzde gençlik koordinatörlerine yönelik toplantı yapıldı

20 Ocak 2022 - 16:21

İl ve İlçe Müftülüklerimizde görevli Gençlik Koordinatörlerine yönelik 20 Ocak 2021 Perşembe günü saat:11.00'de İl Müftülüğümüz konferans salonunda İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda “Aile Okulu Projesi” üzerinde duran İl Müftümüz Bilgili; “Modern hayatın akışı içerisinde dini ve ahlaki değerlerimize uygun aile modelinin oluşturulması, aileyi devam ettirebilmek için sevgi ve saygı temellerinin İslami çerçeveler içerisinde ayakta tutulması,  aile bireylerine etkili iletişim becerilerinin kazandırılması,  evlilik hakkında  yanlış bilinenler ile ilgili eğitim verilerek sağlıklı aile temellerinin oluşturulması amacıyla 4 İlçemizde" Aile Okulu" seminerleri planladık.” dedi.

Toplantıya; İl Müftü Yardımcımız Murat Akçay, İl Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Akkan ile İl ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan Gençlik Koordinatörleri katıldı.

Toplantı; “Gençlik Bilgi Yarışması” başta olmak üzere, Gençlik Koordinatörlerimizce yürütülen faaliyetler hakkında yapılan bilgi alışverişi ile sona erdi.

 

Haber...20.1.2022

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor