Hatay’da Il Müftülüğümüzden Engelliler Haftası Ziyareti

Hatay'da Il Müftülüğümüzden Engelliler Haftası Ziyareti

il müftülüğümüzden engelliler haftası ziyareti

17 Mayıs 2022 - 14:35

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili Defne İlçemizde bulunan Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette engellilerle bir araya gelerek hediye takdim eden İl Müftümüz Bilgili: “10-16 Mayıs Engelliler Haftası tüm dünyada farkındalığa, engelsiz yarınlara vesile olsun” diyerek engelli kardeşlerimize verdikleri destekten dolayı dernek başkanına teşekkür etti.

Dernek başkanı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, engelli kardeşlerimize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İl Müftümüze teşekkür ettiler.

Ayrıca, hafta münasebetiyle İl Müftü Yardımcılarımız; Murat Akçay, Nazife Sağlamoğlu, İl Engelli Koordinatörlerimiz Ayvaz Yanmaz ve Mevlüde Çapur ile birlikte engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek kendilerine hediye takdim ettiler.

Haber16.5.2022

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri