Giresun’da Personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı...

Giresun'da Personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

personel istişare ve bilgilendirme toplantısı yapıldı

17 Mayıs 2022 - 14:00

İl Müftülüğümüz tarafından İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerine  yönelik her ay mutad olarak düzenlenen Mayıs  ayı toplantısı yapıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığımız başta olmak üzere  diğer resmi kurumlardan gelen yazılar görüşüldü.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başkanlık talimatları üzerinde istişarelerde bulunulan toplantıda; Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenmesi talimatlandırılan yarışmalar, Asrı Saadetten 365 Güne Bir Ayet Bir Hadis Bir Kıssa konulu kitap okumaları,  2022 yılı Yaz Kur’an kursları, Gönül Kütüphanesi oluşturulması, Ramazan ayı hizmetlerinin genel değerlendirilmesi , Hediyem Kur’an olsun, Bir Hafız Yetiştiriyorum,  Personelin kurumsal aidiyetini artırılması,  vb. Konular görüşüldü.

Toplantıda konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, ”Değerli Kardeşlerim! Özellikle Ramazan ayında yürüttüğümüz güzel hizmetlerimize katkılarınızdan dolayı hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Az evvel değerli hocalarım dikkatlerinize sundular, Başkanlığımız ve TDV tarafından yürütülen projelere ayrı bir hassasiyetlerinizi bekliyorum.” dedi.
Toplantıya; İl Müftü Yardımcıları Özlem GÜLBE, Murat MUTLU, İl Vaizi Muhittin SARMUSAK ve Din gönüllüsü kardeşlerimiz katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...