Hatay’da Il Müftümüz Mevlüt Topçu Başkanlığında Il...

Hatay'da Il Müftümüz Mevlüt Topçu Başkanlığında Il Vaizleri Istişare Toplantısı Gerçekleştirildi

il müftümüz mevlüt topçu başkanlığında il vaizleri istişare toplantısı gerçekleştirildi

04 Aralık 2023 - 14:35

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU başkanlığında Vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde planlanması ve yürütülmesini sağlamak, yapılan hizmet ve faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla "İl Vaizleri İstişare Toplantısı"  yapıldı.
 Toplantıya il müftü yardımcıları Muhammed DEĞİRMENCİ, Nazife SAĞLAMOĞLU ile il vaizleri katıldı. Şuana kadar yapılan hizmet ve faaliyetler  değerlendirilerek, vaizlerin konteyner kentlerde yapılacak irşat ve manevi rehberlik faaliyetleri, gençlik ve ailelere yönelik çalışmalarla alakalı görüş ve önerileri dile getirildi. İl Müftümüz fedakar çalışmalarından dolayı Vaizlerimize teşekkür, kolaylık ve başarı temennisinde bulundu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı