Hatay’da Il Müftümüzden Zeytindalı Bölgesi’ne Ziyaret

Hatay'da Il Müftümüzden Zeytindalı Bölgesi’ne Ziyaret

il müftümüzden zeytindalı bölgesi’ne ziyaret

04 Mart 2021 - 14:35

Hatay İl Müftümüz  Ömer Faruk Bilgili Zeytindalı Bölgesinde; Cinderes, Afrin ve Şerran ilçelerini ziyaret etti.

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Müftümüz Bilgili; gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, yereldeki idari personelle istişare toplantıları yaptı.

Bölgede bulunan 4-6 yaş Kur’an Kurslarını da ziyaret eden İl  Müftümüz, bölge halkı ile sohbet etti.

Zeytindalı bölgesinde görev yapan din görevlilerinin moral ve motivasyonunun artmasına vesile olan bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Suriyeli kardeşlerimiz, ziyaretinden duydukları memnuniyeti sayın hocamıza ileterek,  bizleri her daim maddi ve manevi olarak destekleyen Aziz Milletimize selam ve şükranlarını ilettiler.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.