Hatay’da Iyilik Konutlarında Bir Tuğla Da Senden Olsun! Yolun...

Hatay'da Iyilik Konutlarında Bir Tuğla Da Senden Olsun! Yolun Iyilik Olsun!.

iyilik konutlarında bir tuğla da senden olsun! yolun iyilik olsun!.

02 Mart 2021 - 14:35

2011 yılından bu yana Suriye’de devam eden savaş pek çok insanın hayatını kaybetmesine neden olurken bir o kadar insanın da yakınlarını ve yaşadığı evlerini kaybetmesine neden oldu. Saldırılar altında evlerini terk etmek zorunda kalan ailelerin bir kısmı başka ülkelere sığınırken, ülkelerinde kalan aileler zorlu kış şartlarında çadırlarda ve dağınık kamplarda hayat mücadelesi vermektedir.

Bu itibarla Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı ‘İdlib İyilik Konutları Projesi’  gereği Suriye'nin İdlib bölgesine yönelik "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" sloganıyla yürütülen "İyilik Konutları" yardım kampanyası İl Müftülüğümüz ile Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi iş birliğinde 1-31 Mart 2021 tarihleri arasında İlimiz genelinde düzenlenecektir.

Kampanyaya katılmak isteyenler İl ve İlçe Müftülüklerinden bilgi alabilirler.  Kampanyaya destek vermek için Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesinin Vakıf Katılım Antakya Şubesi nezdindeki  TR 17 0021 0000 0002 6965 6000 01 iban nolu hesabına 1 Konut bedeli için 6.000 TL yatırabilir veya 1 Tuğla bedeli için Cep telefonlarından Suriye yazıp 5601’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Haber1.3.2021

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor