Hatay’da Küçük Muhammed Bilgin Kumbarasındaki Parayı “bir...

Hatay'da Küçük Muhammed Bilgin Kumbarasındaki Parayı “bir Bot Bir Mont Kampanyası” Kapsamında Tdv Belen şubesine Bağışladı

küçük muhammed bilgin kumbarasındaki parayı “bir bot bir mont kampanyası” kapsamında tdv belen şubesine bağışladı

28 Ocak 2021 - 14:35

Hatay İli Belen İlçesinde yaşayan Muhammed BİLGİN, babası Emrah Bilgin ile gittiği cuma namazı sonrasında Türkiye Diyenet Vakfı’nın Suriye’deki muhtaçlara yönelik başlattığı “Bir Bot Bir Mont” kampanyasını duyunca harçlığını biriktirdiği kumbarasını Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru’ya teslim etti. Küçük Muhammed, medyada gördüğü görüntülerden Suriye’deki muhtaç çocukların dramından etkilendiğini ve TDV'nin başlattığı bu kampanyaya destek vermeye karar verdiğini belirtti. Bunun üzerine kumbarasını Belen Müftülüğüne bağışlama karar verdi. Belen İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, Küçük Muhammed’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti ve kendisine bir takım hediyeler verdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı